PPL kézikönyv + PPL tesztkérdések

PPL kézikönyv + PPL tesztkérdések

32 900 Ft

A PPL kézikönyv és az online PPL tesztekre való előfizetés együttes megvásárlása esetén 2000 Ft kedvezményt kínálunk.

Az előfizetés megvásárlásával a magánpilóta szakszolgálati engedély (PPL – Private Pilot Licence), és egyben a könnyű légijárműre érvé­nyes szakszol­gálati en­ge­dély (LAPL – Light Aircraft Pilot Licence) megszerzéséhez szükséges elméleti tananyag tesztkérdéseit gyakorolhatja online felületünkön. A tesztek az egyhajtóműves, dugattyús motorral felszerelt kis repülőgépekkel történő nappali VFR üzemű repülésekhez szükséges elméleti anyagot kérik számon. Az itt szereplő tesztkérdések

  • egy része eredetileg a PPL kézikönyv – A repülőgép-vezetés elmélete c. kiadványban került publikálásra,
  • másrészt a vizsgakérdések bővítése során 250 db, eddig nem publikált új tesztkérdés került rendszerünkbe,
  • továbbá minden meglévő kérdést frissítettünk a hatályos jogszabályoknak megfelelően, ezért számos kérdés vagy a kérdések válaszlehetőségei módosultak (2022. május 2-án).

Az előfizetésben található több, mint 1100 tesztkérdéssel – egyéb, az oldalon nem szereplő számos tesztkérdés mellett – a hatósági vizsga során is találkozhatunk.

Az előfizetés érvényességnek időtartama:
A megrendelés teljesítésétől és a kapcsolódó számla kiállításától számítva 6 hónap (183 nap)

Az előfizetés verziószáma:
v2.9.3 (frissítve 2022.12.05.)

A PPL teszteket itt érheti el: https://www.pplkonyv.hu/courses/ppl-teszt/

Részletes termékleírás

Tantárgyak
A teszteket a Part-FCL-ben előírt és a hatósági vizsgán is alkalmazott 9 tantárgyba csoportosítottuk. A hatósági tantárgyak egy része megfeleltethető a PPL kézikönyvben publikált tantárgyaknak. Viszont azokat a hatósági tantárgyakat, melyek tetemes elméleti anyagot foglalnak magukba, további tantárgyakra – és az ezeket számonkérő tesztekre – osztottuk fel (lásd alább a megfelelési táblázatban).

200 kérdéses random teszt
Ezeken felül közzétettünk egy átfogó PPL tesztet is, mely az összes kérdésből véletlenszerűen válogat össze 200 kérdést.

További információk

Verziószám:

v2.9.3

Elérhetőség:

raktáron

Vásárlás regisztráció nélkül:

nem lehetséges