Üdvözöljük megújult oldalunkon!

Ezen a weboldalon a magánpilóta jogosítás (PPL) megszerzéséhez szükséges tesztkérdéseket gyakorolhatja online felületünkön. Az itt szereplő tesztkérdések

  • egyrészt eredetileg a PPL kézikönyv – A repülőgép-vezetés elmélete c. kiadványban kerültek publikálásra,
  • másrészt a 2018. február 5-én végbement bővítés során 250 db, eddig nem publikált új tesztkérdést szerkesztettünk rendszerünkbe, mely kérdéseket a hatóság is integrálta.

A tesztek az egyhajtóműves, dugattyús motorral felszerelt kis repülőgépekkel történő nappali VFR üzemű repülésekhez szükséges elméleti anyagot kérik számon. Az itt található több mint 1100 tesztkérdéssel – egyéb, az oldalon nem szereplő számos tesztkérdés mellett – a hatósági elméleti vizsga során is találkozhatunk.

A teszteket a Part-FCL-ben előírt és a hatósági vizsgán is alkalmazott 9 tantárgyba csoportosítottuk. A hatósági tartárgyak egy része megfeleltethető a PPL kézikönyvben publikált tantárgyaknak. Viszont azokat a hatósági tantárgyakat, melyek tetemes elméleti anyagot foglalnak magukba, a PPL kézikönyben tagolt további tantárgyakra osztottuk fel (lásd alább a megfelelési táblázatban). Ezeken felül közzétettünk egy átfogó PPL tesztet is, mely az összes kérdésből véletlenszerűen válogat össze 200 kérdést.

A tesztek akkor minősülnek teljesítettnek – és kapnak zöld pipa ikont illetve zöld kör jelzést az oldalsávon – ha legalább 80%-os eredményt ért el. A teljesített teszteket tetszőleges alkalommal újra elvégezheti. A tesztek közötti navigáláshoz a jobb oldalon látható oldalsávot használhatja vagy az oldal alján látható “lebegő” gombokat. Szintén az oldalsávon találja meg az előfizetésével kapcsolatos információkat.

Jó gyakorlást és sikeres vizsgázást kívánunk!

Előfizetés tartalma

Not available

REPÜLÉSI GYAKORLATOK ÉS ELJÁRÁSOK

Bővebben...


Megfelelési táblázat

ELŐFIZETEK