PPL tesztkérdések online gyakorlása

PPL tesztkérdések online gyakorlása

Ezen az oldalon a PPL kézikönyv – A repülőgép-vezetés elmélete c. kiadványban szereplő tesztkérdéseket tettük közzé online tesztek formájában, ezzel gyakorlási lehetőséget biztosítva a hatósági vizsgázáshoz. A tesztek az egyhajtóműves, dugattyús motorral felszerelt kis repülőgépekkel történő nappali VFR üzemű repülésekhez szükséges elméleti anyagot kérik számon. Az itt található közel 900 tesztkérdéssel – egyéb, az oldalon nem szereplő számos tesztkérdés mellett – a hatósági elméleti vizsga során is találkozhatunk.

A tesztek között megtalálja a könyvben szereplő 19 tantárgy önálló teljes kérdéssorát. Az itt szereplő kérdések mindig véletlenszerű sorrendben jelennek meg. Ezen felül közzétettünk egy 20. átfogó tesztet is, mely a 19 tantárgy kérdéseiből szintén véletlenszerűen válogat össze 200 kérdést.

Az egyes tantárgyakhoz tartozó tesztek akkor minősülnek teljesítettnek – és kapnak zöld pipa ikont – ha a felhasználó legalább egyszer végigcsinálta az adott tesztet, minden kérdést megválaszolt és 100%-osan teljesített, míg az átfogó teszt teljesítéséhez 80 %-os eredményesség szükséges. A zöld pipával jelölt teszteket is tetszőleges alkalommal újra elvégezheti.

A tesztek közötti navigáláshoz a jobb oldalon látható oldalsávot használhatja. Ugyanitt találja meg az előfizetésével kapcsolatos információkat is.

Jó gyakorlást és sikeres vizsgázást kívánunk!

Előfizetés tartalma

ELŐFIZETEK
2017-11-27T11:35:20+00:00